Că, bookaholici fiind, ne place aproape la fel de mult ca cititul să mergem la petreceri, să facem diverse sporturi și, în general, să ne distrăm, să observăm lumea din jurul nostru, s-o experimentăm și să ne bucurăm de toate fațetele ei complexe, știți deja. Nu de puține ori ați văzut la noi pe site sau Facebook poze de la wakeboarding, mers pe munte cu bicicleta sau pe jos, de la petreceri sau ieșiri la terasă, de pe plajă. Toate au ceva în comun – o carte lângă. Niciodată nu plecăm fără o carte la noi și credem în legătura puternică dintre literatură și viață, între citit și experiență. Și, cum plouă afară și vremea asta ne face să ne gândim cu nostalgie la petrecerile de astă vară, să ne amintim de ce s-a întâmplat la party-ul Desperados Wild Kite.

Desperados Wild Kite a avut loc pe 16 august, la Amphora Vama Veche (între noi fie vorba, unul dintre locurile preferate unde poți sta ziua pe un șezlong cu o carte în mână și un Desperados rece lângă. Au și prize la umbrare!), un party wild și neconvențional, așa cum ne-a obișnuit Desperados. S-a susținut o cauză nobilă, mai precis distracția. 🙂

Așa cum ne plac desperados în literatură, ne plac și-n viață. La party au fost prezenți patru super rideri, Bogdan Turtoi, Liviu Codreanu, Florin Olteanu și Mihai Irimescu, care au deschis ziua cu trick-uri spectaculoase.

desperados1

Fie vară, fie toamnă, Desperados e berea cu gust de tequila cu o savoare care aduce la viață spiritul wild și activează petrecerile sălbatice. Și pofta de lecturi neconvenționale, am zice noi, de cărți tari, directe, intense, care te țin în priză. Nonconformism pe toate fronturile, am zice.

desperados 2

Pentru un gust de vară, de distracție și de party cu prietenii, deschideți un Desperados și uitați-vă la filmulețul de mai jos, să vedeți ce s-a întâmplat pe 16 august în Vamă.

 

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *