Se lansează Paradoxul Iubirii la Editura Trei, ultima carte tradusă din seria Pascal Bruckner. Cu această ocazie, aflăm cu bucurie, Pascal Bruckner se va afla în Bucureşti, pentru o întâlnire cu cititorii.

Mai exact, miercuri, 27 iulie, ora 18:00, domnul Bruckner va putea fi găsit, întrebat, admirat şi pus să semneze cărţi la Cărtureşti Verona. Acolo vor fi regizorul Chris Simion, criticul literar Dan-Silviu Boerescu şi directorul editorial al Editurii Trei, Magdalena Mărculescu.

Cum cartea nu am citit-o încă, dăm un copy-paste sincer din comunicatul de presă:

Paradoxul iubirii este un volum de eseuri provocatoare despre iubire. Cartea lui Pascal Bruckner descrie variatiile paradoxale la care este supusa iubirea in calatoria pe care o face intre erotism si casatorie. Putem vorbi, se pare, de progres in ceea ce priveste conditia femeii, conditiile de munca sau conditiile de sanatate ale oamenilor. Dar nu si atunci cand vorbim despre sentimente si pasiuni.

Ne vedem acolo! Voi ce l-aţi întreba pe Bruckner dacă aţi sta faţă în faţă cu el?

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Un comentariu
  1. Pingback: La plimbare prin blogosferă (11) | Rontziki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *