Pentru majoritatea dintre noi, cuvântul “weekend” este sinonim cu „petrecere”. În acelaşi timp însă, petrecerea ideală arată pentru fiecare altfel, în funcţie de locaţie, companie sau atmosferă: unora le place în zgomot şi mulţime, alţii preferă baruri cu atmosferă mai intimă sau unii rămân în confortul propriei case, unde se simt la fel de bine.

În ceea ce priveşte varietatea localurilor, trebuie să recunoaştem că în ultima vreme a avut loc un adevărat concurs între baruri în ceea ce priveşte diversificarea tematicilor. Trebuie doar sa aruncăm o privire într-o publicaţie de timp liber pentru a observa multitudinea de evenimente din care-l putem alege pe cel mai potrivit nouă.

Special pentru iubitorii de carte, organizatorul de evenimente David Stark a creat „The Book Party”, acest decor de vis, inspirat de basme şi cărţi, în care şi-a manifestat din plin creativitatea.  O să vă las să vă clătiţi ochii şi poate să furaţi câteva idei pentru următoarea voastră petrecere livrească.

 

Sursa

Pentru că ştiu că v-a plăcut, o să insist să aruncaţi o privire pe site-ul designerului, creat în aceeaşi pasă creativă şi notă jucăuşă , iar dacă vă interesează un interviu cu el, puteţi citi aici.

2 comentarii
  1. Kadia

    ma dor fizic cartile taiate oricand de frumoase ar fi jucariile din hartie. Ma gandesc ca poate totusi sunt carti fara valoare, dar cine stabileste valoarea? Oricum ideea de book-party mi se pare extraordinara!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *