Aveți trei minute libere? Vreți să vă amuzați puțin și, în același timp, să vă identificați cu problemele expuse? Atunci am pentru voi un clip tare, dar tare simpatic, realizat de cei de la Epic Reads, numit Book Hangover. When the words stop. Vă asigur că vor fi printre cele mai bune trei minute de-ale voastre de pe ziua de astăzi. 

Videoclipul este simplu, fără efecte speciale sau mai știu eu ce nebunii, și merge direct la țintă. Cu alte cuvinte, aduce în prim plan, prin intermediul a trei personaje, stările prin care trece un cititor atunci când termină o carte care l-a acaparat, fascinat, prins în paginile ei. Să-mi spună mie cineva că n-a simțit, măcar o dată în viață, că lumea lui s-a prăbușit în momentul în care a ajuns la sfârșitul unei cărți, că nu-l cred!

Fără alte comentarii (le aștept pe ale voastre, mai jos), vă prezint, doamnelor și domnilor, clipul tragicomic. Book Hangover – cea mai plăcută mahmureală.

Regizor: Jonah Green, Ish Digital. Distribuția: Johnna Scrabis, Riley Soloner, Abby Holland. Via Epic Reads, parte a HarperCollins Publishers.

Bonus 🙂

Sursă imagine principală

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *