De Sărbători, e momentul când ne întoarcem mai mult înspre noi, înspre cei dragi și înspre lucrurile care contează cu adevărat, lucruri pe care avem de multe ori tendința să le trecem cu vederea în graba noastră de zi cu zi.

Pentru că “dependența de cărți se tratează cu cărți” mai ales în perioada vacanței, vă dorim sărbători cu aer livresc, pline de căldură, să aveți răgazul să citiți sau să vorbiți despre cărți cu cei apropiați și să vă gândiți la toate textele care v-au provocat în anul care-a trecut pentru că, așa cum bine știm, sunt cărți care au nevoie de un pic de timp și de liniște “să se așeze” cum trebuie în mintea noastră. 

Pentru noi, 2013 a fost un an incredibil, cu multe schimbări, premii, cu o creștere la care nu ne așteptam anul trecut pe vremea asta, cu oameni noi și faini în echipă și cu foarte multe cărți (250 de cronici în 2013, mai precis). Cât despre ce stă în spatele articolelor, e vorba de o pasiune necondiționată pentru cărți, de o dependență de lectură pe care o “tratăm” cu literatură, de prietenie, momente faine petrecute împreună, planuri, mult entuziasm, multă muncă și de o echipă care acum vă dorește cele mai frumoase lucruri.

În fotografii – Alina Purcaru, Ioana Epure, Cristina Petrescu, Silvia Dumitrache, Adina Dinițoiu, Cristina Foarfă și Adinel Tudor. Cu gândul, alături de noi, Eli Bădică (căreia îi dorim o vindecare rapidă a fracturii și cât mai multe cărți citite acum, când e, din păcate, imobilizată), Irina Dumitru și Oana Pulpă (colegele noastre care nu sunt în București).

La mulți ani ca-n povești, dragi Bookaholici!

Foto: Uncle Jeb Studio

colaj2

 

DSC_6075

 

DSC_6174

 

DSC_6008

 

DSC_5987

 

colaj3

 

DSC_6060

 

DSC_6033

 

DSC_5970

 

DSC_6070

 

DSC_6015

 

DSC_6190

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


4 comentarii
 1. Eli Bădică

  Sunteți superbi și, în principiu, cei mai tari bookaholici-colegi! 🙂 Toate gândurile mele bune sunt îndreptate spre voi de aici, din vârful patului, înconjurată de cărți (urarea capătă contur, citesc mult mai mult în perioada asta – cum spune Nao din cartea lui Ozeki, pe care-o citesc acum, asta e superputerea mea de sărbători 🙂 ).

  Reply
 2. Laurentiu

  Foarte frumos. Craciun fericit tuturor!

  P.S : de mult vreau sa citesc detectivi salbatici :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *