Vara aceasta ne-am plimbat pe urmele cărţilor din Norvegia pană în Thailanda, paşii ne-au purtat pe tărâmul zeilor, în Santorini şi am vizitat locuri pitoreşti din Franţa şi Anglia.

Atunci când plecăm în vacanţă, punem de obicei în bagaje haine comode, care să ne asigure confortul în drumeţiile pe care le facem. Dar, ce-ar fi dacă lângă pălării de paie, ochelari de soare şi pantaloni scurţi, am adăuga garderobei de călătorie şi câteva rochiţe şic, colorate şi foarte uşoare, având în vedere că sunt făcute din… hârtie, mai exact din hărţi vechi ale diferitelor oraşe sau chiar ale lumii.

Propunerea ne-o face Anne Wilson, care spune că a început să confecţioneze aceste inedite articole de îmbrăcăminte ca decor pentru magazinul său Annex, dar clienţii au vrut să le cumpere şi aşa a luat naştere colecţia Travel a rochiilor – hartă.

Purtând pe noi chiar ruta de călătorie, sigur nu ne vom rătăci şi până ajungem la destinaţie putem lega prietenii cu alţi turişti care se strâng în jurul nostru, fie pentru că ne admiră, fie pentru că au nevoie de informaţiile din hărţi pentru a-şi găsi drumul.

August abia a sosit, să ne continuăm vacanţa cu cărţi, hărţi şi călătorii!

sursa

 

sursa

sursa

sursa

sursa

 

sursa

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *