Mochithing este un magazin online axat în principal pe articole de papetărie, dar care şi-a extins oferta şi cu produse din alte domenii. Echipa din spatele lui pretinde că, de la sediul lor din Seattle, trimit în toată lumea „the cutest, the most unique, and the most functional products” şi tind să-i cred, după ce am descoperit pe site-ul lor patru cărţi lampă simpatice foc. Sunt confecţionate din hârtie şi material plastic, în aşa fel încât să semene cu o carte din orice unghi le-am privi. Farmecul aparte constă în designul ce permite cărţilor să lumineze la intensităţi diferite şi asta datorită decupajului regăsit pe copertă. Când cartea lampă rămâne închisă, un strop de lumină răzbate prin pantoful Cenuşăresei sau printr-o stea, de exemplu. Dacă ne dorim mai multă lumină, putem deschide coperta şi vom vedea imprimat pe ea şi numele autorului.

Având în vedere titlurile alese, lămpile par potrivite pentru camera copiilor, dar nu ne împiedică nimeni să le strecurăm printre cărţile din bibliotecă sau în oricare alt colţ al casei. Ba mai mult, având în vedere că pot fi încărcate nu doar la priza de perete, ci şi la un acumulator portabil, le putem lua şi afară, să ne lumineze serile de lectură petrecute în grădină.

book-lamp-15

book-lamp-16

book-lamp

book-lamp-14

book-lamp-5

book-lamp-9

book-lamp-17

book-lamp-20

book-lamp-19

book-lamp-3

book-lamp-26

sursă imagini: mochithings.com

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *