Îți place să citești? Ai un canal de YouTube unde publici recenzii? Ai sub 18 ani? Dacă ai răspuns „da” la toate întrebările, atunci concursul acesta este pentru tine.

Editurile Arthur și Youngart organizează un concurs dedicat comunității de booktubări din România. În perioada 7 – 23 iulie poți înscrie recenzia ta video preferată, iar Alex Moldovan și echipa de comunicare a editurii Arthur vor alege 10 câștigători.

Câștigătorii vor primi câte un pachet de 10 cărți la alegere din partea editurilor Arthur și Youngart. Totodată, fiecare booktubăr va fi invitat să prezinte câte o carte dintre cele zece propunând un clip original ce va fi distribuit pe conturile de Facebook și YouTube ale editurii Arthur. Calendarul și ordinea în care vor fi distribuite clipurile video vor publicate la începutul lunii august pe blogurile editurilor Arthur și Youngart.

Condiții de participare:

Pentru a te putea înscrie la concurs trebuie să ai un canal video unde publici recenzii despre cărți și să ai cel mult 18 ani.

Nu vom înscrie la concurs propunerile sau canalele de YouTube care conțin limbaj explicit, atitudini extreme sau de instigare la ură.

Înscrierile se încheie în data de 23 iulie la ora 24.00. Orice înscriere realizată după această dată nu va fi luată în considerare. Câștigătorii vor fi contactați telefonic luni, 31 iulie 2017.

Pentru înscriere este suficient să completezi cu atenție formularul de la finalul acestei pagini.

Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *