Dacă nu aţi apucat încă să expediaţi felicitările de Crăciun, grăbiţi-vă să ajungeţi la un oficiu poştal sau să daţi click prin e-mail. Oricare ar fi varianta aleasă, important e să trimiteţi şi cu această ocazie gândurile voastre bune, persoanelor dragi care vă fac viaţa mai frumoasă.

Pentru că atunci când vine vorba despre felicitări oferta e ameţitoare, iar de multe ori ne ia mult timp să ne decidem asupra celor pe care le dorim trimise, vă ofer azi câteva sugestii, pe care eu le găsesc irezistibil de frumoase şi care mai au şi un atu: se potrivesc mănuşă iubitorilor de literatură.

Felicitările sunt create de Amanda White şi au ca obiect central casa unor scriitori, frumos prezentată în peisajul hibernal. Preferinţele se îndreaptă clar spre britanici, căci dintre nămeţi şi printre fulgi mari de zăpadă apar locuinţele lui Jane Austen, John Keats, Virginia Woolf sau Charles Dickens. Ideea creării acestor imagini a apărut în urma unei vizite la casa poetului Keats din Hampstead care a impresionat-o profund pe Amanda. A început să decupeze imagini din reviste Vogue, să picteze, să taie şi să lipească, dând naştere unor colaje interesante în stilul artei naive. A primit propunerea de a crea printuri şi felicitări după ele şi restul e istorie.

Priviţi cât de frumoase sunt, nu-i aşa că reprezintă alegerea potrivită pentru a ura unui cititor pasionat Crăciun fericit?

il_570xN.379246753_9pnx Casa parohială Haworth, Yorkshire – surorile Brontë

il_570xN.509078770_o9jd48 Doughty Street – Charles Dickens

il_570xN.375710647_5fz8Chawton Cottage, Hampshire – Jane Austen

il_570xN.505172534_aa3q Steventon Church – Jane şi Cassandra Austen mergând la biserică în ziua de Crăciun

il_570xN.377653687_3kcpKeats House, Hampstead

il_570xN.378610069_rqueMonk’s House, Rodmell – Virginia Woolf

Sursa: AmandaAWhite

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *