Ce se află în plasele scriitorilor la Bookfest? Cu ce cărți pleacă acasă și ce cărți ne recomandă? I-am întrebat pe câțiva dintre ei care sunt tilurile esențiale, care nu ar trebui să ne lipsească din lista de cumpărături. Au răspuns Adina Rosetti, Simona Sora, Ștefan Agopian, Iulian Tănase și Octavian Perpelea.

adina rosetti agopian iulian tanase perpelea simonasora

 


Citește numărul 4 complet aici

Bookshake este un cotidian editat de Bookaholic.ro și Florin Iaru, la inițiativa Centrului Ceh. Ziarul se găsește la Bookfest 2016 (1-5 iunie), la standul Bookshake (pavilionul 4), unde este distribuit gratuit participanților. Articolele vor putea fi citite și online pe bookaholic.ro.

Ilustrație: Ana Preduș

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


Un comentariu
  1. vasile popescu

    am văzut LAUR,haideţi să fim serioşi…cartea asta nu poate sta alături de capodopere ca CIMITIRUL şi SOLDAŢII…adică aşa…nici un bărbat care să iubească un alt bărbat şi de aceea să simtă nevoia de nestăpânit de a-l penetra anal…este jenant,este contra naturii umane că spunea d-l cernea la televizor că aşa ne-a creat d-zeu:exploratori ai unui univers excretor!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *