De la bijuterii, obiecte livreşti, semne de carte originale, haine cu citate şi până la portrete robot ale personajelor literare, manifestările mai mult sau mai puţin artistice ale celor care au ca muză cartea, ne dezvăluie o serie de posibilităţi de a vedea lectura cu alţi ochi. Sau de a ne gândi la cărți ca făcând parte din viață. Prin intermediul unor fotografii minimalist realizate, Dinah Fried ne prezintă imaginea unor mese luate de diverse personaje din cinci romane faimoase ale literaturii universale.

Dacă doriţi să adăugaţi imaginii de ansamblu pe care v-o creaţi atunci când citiţi şi detaliile…culinare sau vreţi să mâncaţi precum personajele literare preferate, Fictitious Dishes e ceea ce trebuie să vedeţi.

Moby Dick

Celebrul ceai al lui Alice In Wonderland

De veghe în lanul de secară cu un milkshake de ciocolată

Terciul de ovăz al lui Oliver Twist

The Girl with the Dragon Tattoo

sursa fotografii

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *