Căldură mare, monşer! Fie că e galben sau portocaliu, codul nu e bun. Dacă tot ce auziţi la emisiunile de ştiri e că ţara se topeşte împreună cu asfaltul, este cazul să vă luaţi cărţile preferate şi să căutaţi un loc răcoros, în care să vă  puteţi relaxa şi să citiţi liniştiţi!

În cazul în care decideţi să vă răcoriţi la malul mării sau pe la vreo piscină, domnişoara Kate vine cu o idee trăsnită, prin intermediul blogului său, Matchbook. Ea ne propune să ne adaptăm ţinuta la cartea pe care o citim (niciodată invers, aş adăuga eu) şi să ne facem apariţia…ca o pereche. Dacă luăm totul ca pe o idee amuzantă şi plăcută privirii şi nu ca pe o obsesie pentru modă şi capriciile ei, putem privi cu relaxare potrivelile lui Kate. Trebuie să recunoaștem, costume de baie inspirate din coperte de cărți vezi mai rar! 

Mai multe astfel de combinaţii  puteţi vedea aici.

 

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *