Harry Potter și poveștile lui ne-au făcut multe seri mai frumoase, mai pline, mai… magice. Suntem convinși că știi despre ce vorbim dacă ai pus mâna pe seria lui J.K. Rowling. Și, dacă ești fan/-ă Harry Potter, atunci sigur aștepți cel de-al 7-lea (și ultimul) volum al seriei cu nerăbdare. Iată că Editura Arthur nu ne mai ține mult pe jar și îl aduce la Gaudeamus (încă un motiv de bucurie la târgul acesta, nu-i așa?). Iar noi marcăm momentul printr-un concurs în urma căruia poți câștiga Harry Potter și Talismanele Morții.

Update câștigător

În total, au fost înscrise în concurs 18 comentarii. Având în vedere că două au aparținut aceleiași persoane, în tragerea la sorți cu random.org au intrat 17 nume.

Și câștigătorul este Țurlea Robert Alexandru. Felicitări!

Premiul: Volumul al 7-lea (și ultimul) din seria Harry Potter

Harry Potter părăsește pentru ultima oară Aleea Privet. Urcă în atașul motocicletei lui Hagrid și pornește alături de uriaș spre cer. Știe că Lord Voldemort și Mortivorii sunt pe urmele lor, nu prea departe. E ruptă vraja de protecție care l-a apărat până de curând, însă el nu se poate ascunde la nesfârșit. Toți cei iubiți de Harry sunt înspăimântați de Lordul Întunecat, iar pentru a-l opri Harry e silit să găsească și să distrugă Horcruxurile rămase. Bătălia cea de pe urmă stă să înceapă – Harry trebuie să reziste și să-și înfrunte dușmanul.

Prezentarea cărții este preluată de pe site-ul Editurii Arthur, de unde se poate precomanda (cu livrare din 14 noiembrie) volumul Harry Potter și Talismanele Morții (#7), de J.K. Rowling.

Traducere din engleză de Tatiana Dragomir
Hardcover, 784 p.
Colecţie: Arthur GOLD

Cum câștigi volumul al 7-lea din seria Harry Potter

Pentru a participa la concurs, trebuie să ne spui, într-un comentariu la acest material, care e secvența ta cea mai dragă din seria Harry Potter 

Este permisă o singură participare de persoană (un singur comentariu înscris în concurs), iar câștigătorul/câștigătoarea va fi ales/aleasă prin tragere la sorți dintre cei care au respectat cerința acestui concurs, s-au semnat cu numele real și complet și au lăsat o adresă de e-mail validă.

Mențiuni

Perioada de desfășurare a concursului: 9 – 16 noiembrie, ora 23:59.

Câștigătorul/câștigătoarea va fi anunțat/-ă pe 17 noiembrie.

Prin participarea la concurs, îți exprimi acordul de a primi newsletterul Bookaholic.

Mult succes!

 

20 comentarii
 1. Alina Somesan

  Scena mea favorita este, bineinteles, cea din volumul final, in care Harry Potter il invinge pe Cap-de-Mort.

  Reply
 2. Bogdan Frincu

  O secventa draga si un moment emotionant pentru mine a fost moartea lui Dobby si inmormantarea lui.

  Reply
 3. Olteanu Alina

  O secventa draga mie din seria Harry Potter este momentul in care Harry își vede părinții pentru prima data alaturi de el in oglinda.

  Reply
 4. Puscas Dalina

  O secventa draga (sau mai degraba emotionanta) ar fi momentul in care Harry il elibereaza pe Sirius Black impreuna cu Buckbeak.

  Reply
 5. Mihaela Vacariuc

  Scena mea preferată este cea din cimitirul unde moare Cedric,atunci când parintii lui Harry si ceilalti apar pentru cateva secunde sa il ajute pe Harry sa fie mai puternic să poată atinge cupa campionilor pentru a putea sa se întoarcă la ceilalti din afara labirintului

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *