Pasionaţi de lectură, ne place adesea să ne înconjurăm de obiecte inspirate de cărţile noastre preferate, imaginându-ne că trăim în lumea poveştilor pe care le citim sau dorind sa creăm o atmosferă plăcută pentru sufletele noastre şi ale prietenilor care ne calcă pragul.

Fie că le împrăştiem prin locurile unde ne place să ne odihnim peste zi, fie că le folosim doar ca  decor, fie că adormim pe ele, visând frumos la locuri minunate şi oameni dragi sau le folosim ca “arme” în bătăi copilăreşti, pernele sunt obiecte nelipsite din casele noastre. De ce să nu le îmbrăcăm frumos, în versuri sau citate, în ţesături colorate cu imagini din cărţi sau ale scriitorilor, să le brodăm cu vorbe scrise cu măiestrie?În felul acesta, viaţa de zi cu zi ne va fi mai interesant decorată, iar somnul mai odihnitor şi visele mai colorate. Iată câteva exemple:

Vorbele înţelepte ale lui Cicero

sursa

Câteva litere drăguţe, picate dintr-o carte

sursa

Sfârşit de poveste, început de vis

sursa

Imaginea pisicultului nu poate lipsi

sursa

Raft de bibliotecă transpus pe o perniţă

sursa

sursa

Romanul preferat sau admiratoari ai lui Charlotte Brontë?Iată perna potrivită

sursa

Silueta lui Jane Austen

sursa


sursa

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *