Iar la lansare am fost şi noi, pentru că, nu ştiu dacă mai ţineţi minte o veste a noastră mai veche, şi în acest număr 2 pagini sunt semnate de bookaholic: o cronică la Până la căderea nopţii , scrisă de Alina Purcaru, şi o listă cu cărţi numai bune de citit seara, cu care ori faci noapte albă, ori visezi fain, de mine. Iar lecturile noastre nu au fost întâmplătoare: dosarele speciale The Institute au avut subiectul Bucharest by Night.

Ce mai poţi găsi în noul număr: multă artă, cultură şi arhitectură. Îmi place foarte mult numărul ăsta, este închegat şi plin de subiecte unul şi unul: de la fashion designerul român care a creat o rochie cu imprimeu de profil de Facebook, până la Noaptea Agenţiilor, evenimente culturale de la noi şi nu numai care au avut loc noaptea, fabrici reinventate şi castele cochete, Premiile 10 ani de creativitate românească, şi destul de mult despre ilustraţii şi ilustratori.

E clar prima revistă pe care v-o recomand s-o puneţi în bagaje sau prima în teanc pentru vacanţa de sărbători. Iar dacă vă întrebaţi cum o puteţi avea, mergeţi la un ceai sau o cafea la Institute The Cafe, o cafenea de design care sigur vă va plăcea, şi o găsiţi acolo.

Aseară la lansare a fost o minipetrecere concept. La intrare te aştepta un mare bol cu răvaşe, iar răvaşul ales urma să-ţi dea o idee din cele 50 care să-ţi facă iarna mai frumoasă. Primeai ponturi de la a asculta Tiger lilies, la a citi, mânca, purta, face ceva. Iar mesajele care-ţi erau destinate trebuia căutate după numărul indicat pe răvaş prin rafturile cafenelei, nu puţine 🙂

La intrare, bolul cu răvaşe şi revistele.

Aici erau mesajele cu numerele indicatoare.

 

Altfel, lume multă, vin bun, ceai cald în ceainice de porţelan Wagner şi o faină petrecere de sfârşit de an cultural 🙂

 

Fotografii via The Institute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *