Dacă sunteţi în căutarea unui obiect de decor care să înfrumuseţeze rafturile cu cărţi fără a ocupa mult spaţiu, vaza Hana pentru bibliotecă realizată de ceramişti japonezi pare a fi alegerea potrivită (hana înseamnă floare în limba japoneză).

Este o creaţie foarte delicată, dintr-un porţelan fin, într-o formă rectangulară, minimalistă, ce aminteşte de o carte.Tocmai de aceea, va putea fi strecurată cu uşurinţă printre cărţile voastre preferate, cu care aproape se confundă. Deşi simplă ca formă, realizarea ei nu a fost atât de uşoară pe cât am crede. Conform spuselor designerului, orificiul din mijlocul vazei nu are un scop estetic, ci unul practic, împiedicând formarea neregularităţilor ce ar fi apărut în procesul de ardere, căci porţelanul nu este un material potrivit pentru forme dreptunghiulare. Vaza poate fi folosită ca opritor pentru cărţi, sau aşa cum am spus, îşi găseşte loc printre volumele din bibliotecă. Ca să nu mai spunem că ar fi şi un cadou inspirat pentru cineva drag. Iar floarea fragilă care pare a răsări dintre file, nu va fi deloc însingurată, căci este înconjurată de atâtea poveşti frumoase şi personaje care să-i ţină de urât.

Am aflat despre aceast obiect numai bun pentru bibliotecile noastre de pe homecrux.com

sursă: AssistOn

 

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *