Puneţi-vă un reminder pentru duminică, la ora 15.00, în El Primer Comandante. Ultima dată când i-am văzut pe amândoi în acelaşi eveniment a fost la lansarea Cucamonga, şi a fost tare fain – în caz că i-aţi ratat atunci, iată acum pretextul. Numai că acolo Mitoş doar a cântat sau mai bine zis a făcut un performance de cântat şi suflat. Acum va citi şi el.

Cu Iulian Tănase, poetul, am vorbit chiar înainte de lansarea oficială a cărţii sale de poezie, Cucamonga, când am mai aflat că în curând va urma şi primul lui roman: Oase migratoare, la Nemira.

De Mitoş, am tot auzit noi că scrie, nu i-am citit (încă) nici Kasa Poporului, nici Cyberpunk moldovenesc, dar la aşa ocazie rară – Mitoş citind – nu prea e de lipsit.

Cucamonga, de Iulian Tănase.                                                Mitoş, foto de aici.

Altfel spus, duminica după-amiaza v-o puteţi petrece frumos şi poetic cu Iulian şi Mitoş, mergând la întâlnirea pusă la cale de Casa de Editură Max Blecher, şi mai exact de Claudiu Komartin.

owner Designist.ro, fost redactor Casa Lux; colaborări în presa culturală: Dilema Veche; co-autor al romanului colectiv Rubik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *