Zoometry e un proiect simpatic care implică animale sălbatice, fără a provoca niciun fel de suferinţă vreuneia, ci doar bucurie celor care le folosesc, căci e vorba despre nişte semne de carte haioase. David Trujillo, un designer din Ecuador care a absolvit un colegiu de artă din Florida şi care acum locuieşte în Portland e creatorul lor.

El a realizat manual această ediţie limitată de semne de carte sub formă de elefanţi, girafe, zebre, folosind bucăţi de lemn reciclate, amintindu-ne să fim green cât mai des cu putinţă. S-a gândit că ar putea face mai palpitant cititul unor cărţi cu aventuri la un safari, de exemplu. Dintre pagini ies simpaticele animale stilizate, designul semnelor de carte amintind de origami. La vederea lor, gândul ne zboară la tărâmurile îndepărtate ale Africii şi parcă ni se aprinde dorinţa de a călători prin acele locuri, fie chiar şi doar prin intermediul lecturii.

 Astfel, în aşteptarea momentelor în care veţi putea admira un apus de soare magnific în Nairobi şi veţi fotografia animale frumoase, le puteţi folosi pe cele create de David pentru a vă crea imaginea visată în cărţile pe care aţi ales să le citiţi până atunci.

31_31bookmarkmockuptrio

31_zoometrypage6

31_31dscn1828web

31_31dscn1830web

31_zoometrypage2

31_31bookmarkmockuptriocolor

31_31bookmarkmockupdetail

Sursa: holadavid.com

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *