Ați văzut ce poze faine cu cărți avem? Vreți și voi, nu-i așa? 🙂 Unchiul Jeb a zis că și lui îi plac fotografiile cu cititori pasionați, așa că e dispus să dea cadou o ședință foto cu cărți. Practic, aveți o oră la dispoziție să vă fotografiați în cele mai faine ipostaze de bokaholic și apoi veți primi o selecție de fotografii profesioniste în format digital.

Pentru a câștiga, lasă-ne un comentariu în care să ne spui pe coperta cărei cărți te-ai vedea și în ce ipostază. Nu ne deranjează dacă inventezi cartea. Autorul celui mai ingenios răspuns primește ședința foto la Uncle Jeb Studio. Deadline: 24 noiembrie.

Poți veni la ședința foto însoțit de încă o persoană și poți aduce ce accesorii bookaholice vrei tu și mai ales ce cărți îți sunt cele mai dragi. Fotografiile vor apărea și pe pagina noastră de Facebook. Pisica de la ședința noastră foto nu va fi acolo. 🙂 Poți veni cu a ta.

Succes!

Câștigător: Aniela.

freelancer pe proiecte de comunicare online, a lucrat ca Head of Creative la Fourhooks și redactor Metropotam.ro; colaborări în presa culturală: Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura; co-autor al romanului colectiv Rubik


12 comentarii
 1. Iuliana

  Goala, murdara de funingine, cu vanatai, stand cu spatele pe marginea acoperisul spitalului Municipal, sapun roz cu fight club scris, in mana.

  Reply
 2. gia

  Cartea “Fata cu portocale” – Jostein Gaarder – stau pe jos, inconjurata de carti si portocale, cu o portocala in mana, ma uit in ea ca intr-o oglinda, zambesc si-mi aranjez parul 🙂
  Sedinta foto pentru blogul meu, unde o sa promovez – http://www.fatacuportocale.ro/why/ 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *