În fiecare an din 1999 încoace, pe 21 martie se sărbătorește Ziua Mondială a Poeziei. Aici, pe Bookaholic, noi o celebrăm de fiecare dată cum știm noi mai bine: citind. Iar anul acesta, împreună cu prietenii de la Editura Casa de Pariuri Literare, premiem cititorii de poezie punând la bătaie două pachete a câte zece titluri de volume de poezie fiecare. V-am atras atenția? 

Niciodată nu avem suficientă poezie în bibliotecă. Iar dacă vorbim despre poezia autorilor români contemporani, cu atât mai puțin. Casa de Pariuri Literare a încurajat prin publicare întotdeauna literatura română contemporană, respectiv poeții români de astăzi. Așa că gestul acestora, de a oferi atât de multe cărți ale scriitorilor români chiar de Ziua Internațională a Poeziei, este unul cât se poate de firesc. Iar pentru voi, cititorii noștri, acest concurs este, sperăm noi, o bucurie, fie că vreți volumele acestea numai și numai pentru voi, fie că vreți să le dăruiți prietenilor sau oamenilor dragi din jurul vostru.

Update câștigători

Un singur comentariu a fost descalificat, nerespectând cerința concursului. Astfel încât în tragerea la sorți au intrat 31 de utilizatori.

participanti concurs cdpl

castigatori concurs cdpl

Felicitări, Mihai Alina și Cristina Margarit!

Premiile

Așa cum afirmam și mai sus, CDPL (Casa de Pariuri Literare) vă pune la dispoziție, prin concurs, două pachete de cărți. Fiecare pachet conține zece volume de poezie, astfel:

(click pe titluri pentru a afla mai multe informații despre cărți, a citi fragmente din ele etc.)

zoom. gaura de vierme, de George Geacăr

lovitura de cap, de Alex Văsieș

Blues, de Gelu Diaconu

Return to Innocence, de Virgil Botnaru

Enșpe mii de dimineți, de Diana Bădica

aici nu mai locuiește nimeni, de Eva Precub

trei mese pe zi, de Dan Mihuț

te aștept ca pe un glonte, de Ana Pușcașu

re.volver, de Livia Ștefan

greva tăcerii, de Raluca Ciochină

Concurs CDPL 10 carti de poezie

Cum câștigați unul dintre cele două pachete

Pentru a intra în tragerea la sorți pentru unul dintre cele două pachete a câte zece volume de poezie fiecare trebuie să ne spuneți, într-un comentariu, de ce vreți să citiți cărți românești de poezie contemporană.

Este permisă o singură participare de persoană (un singur comentariu înscris în concurs), iar cei doi câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți dintre cei care au respectat cerința acestui concurs,     s-au semnat cu numele real și complet și au lăsat o adresă de e-mail validă.

Atenție! Participanții la concurs trebuie să fie din București, întrucât livrarea premiilor se va face personal.

Mențiuni

Prin participarea la concurs vă exprimați acordul de a primi newsletterul Bookaholic.

Perioada de desfășurare a concursului: 21 – 31 martie (inclusiv).

Câștigătorii vor fi anunțați pe 1 aprilie.

Mult succes!

 

32 comentarii
  1. cristina turcu

    vreau sa citesc poezie pentru ca am nevoie de,frumos, sa ne scoata din realititatea urata si trista a lumii in care traim

    Reply
  2. Mihai Alina

    Pentru că poezia îmi influenţează modul de gândire, în prezent, şi oricât de mult mi-ar plăcea versurile clasice/romantice/simbolice, tot cele moderne şi postmoderne sunt cele mai sugestive pentru emoţiile omului din secolul XXI.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *