La prima ediție a Dialogurilor cu scriitori români de la București vă spuneam, entuziasmați, despre acest nou proiect al librăriilor Cărturești. Iată că vara a trecut, iar toamna ne aduce cea de-a doua ediție a proiectului, ediție care îl are ca invitat pe Marin Mălaicu-Hondrari – poet, prozator, traducător, director de editură, organizatorul Festivalului de Poezie de la Bistrița, scenarist -, alături de Nadine Vlădescu, pe post de moderatoare. Evenimentul are loc mâine, 25 septembrie, de la ora 19, la librăria Cărturești Verona

Noi zicem că este ocazia perfectă să-l luați la întrebări pe Marin Mălaicu-Hondrari, mai ales că abia i-a apărut pe piață cartea Lunetistulvolum ce țintește spre un succes de public, iar romanul Apropierea va fi ecranizat în curând de regizorul Tudor Giurgiu.

Proiectul Dialoguri cu scriitori români este inițiat și finanțat de Cărturești și are loc lunar în librăriile din București, Cluj, Iași și Timișoara.

Următoarele ediții ale proiectului din librăriile Cărturești Cluj, respectiv Cărturești Timișoara vor avea loc pe 10 octombrie și îi vor avea ca invitați pe Vlad Moldovan și Marius Chivu.

bookaholic sustinut de carturesti stripe-01

Cartea poate fi comandată de pe Cărturești.ro. Dacă introduceți codul Bookaholic la orice comandă, veți beneficia de 15% reducere. Transportul este gratuit toată luna septembrie.

și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, UB, Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de masterat la SNSPA, Antropologie. În prezent, este redactor colaborator la „Suplimentul de cultură”, „DLITE”, „Revista Arte și Meserii” etc. Printre altele, managerul proiectului „Carte peste carte” al Asociației Paspartu. Editor, coordonează colecția „n'autor”, de literatură română contemporană de la Editura Nemira.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *