Unui semn de carte aflat în paginile unei cărţi – cine ştie de când uitate – i se dezvăluie o lume cu totul nouă. O adiere de vânt transformă paginile în valuri albastre şi înspumate, numai bune pentru surf, relaxare şi veselie. Perspectiva se schimbă, în faţa semnului de carte se deschid noi posibilităţi, noi lumi de explorat, cu fiecare carte aflată în încăpere.

Încă un film animat frumos, în care ni se reaminteşte plăcerea de a citi, de a descoperi lucruri noi şi fascinante, de a vedea lumea cu alţi ochi. Mai multe despre film, care a primit și numeroase premii, găsiți aici.

 

Much Better Now from Salon Alpin on Vimeo.

 

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *