Flávio Demarchi este un fotograf brazilian din São Paulo, cu un portofoliu interesant de fotografii conceptuale. Interesat de desen şi muzică, a început să fie atras de fotografie mai târziu, după ce a absolvit o şcoală de publicitate şi a început să lucreze în domeniu, gândindu-se că n-ar fi rău să realizeze fotografiile pentru anunţurile publicitare create. A început apoi să facă fotografii şi în afara ocupaţiei, pentru propria plăcere, libertatea de creaţie fiind în sine o motivaţie, după cum declară chiar el. A colaborat şi continuă s-o facă cu diverse reviste pentru care realizează imaginile ce vor însoţi textul care le-a inspirat.

Şi cum nici o persoană creativă, atrasă de artă şi idei frumoase nu poate sta departe de cărţi, nici Flávio Demarchi nu a făcut-o. El şi-a folosit îndemânarea şi talentul pentru a crea o serie de fotografii numită Paper Books. Făcute din hârtie, personaje faimoase din cărţi sunt prezentate într-o manieră interesantă şi simpatică. Astfel, îl vom vedea pe Peter Pan duelându-se cu un căpitan Hook modern – un umeraş – sau pe celebrul Don Quijote luptându-se cu o altfel de moară de vânt: ventilatorul.

Don Paper Quixote – sursa

Paper Gulliver – sursa

James Paper Bond – sursa

Neverending Paper Story – sursa

Dorian Paper Gray –sursa

Paper Alice through the looking-glass

sursa

 

Paper Moby Dick – sursa

Peter Paper Pan – sursa

via booklicious

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


0 comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *