Dacă în urmă cu ceva timp vă arătam nişte semne de carte de efect produse de firma israeliană Artori Design, azi a venit rândul altor creaţii ale acesteia, special concepute pentru pasionaţii de lectură. Este vorba despre opritoare, obiecte necesare care ne ajută să organizăm şi să ţinem în frâu avalanşa de cărţi din casele noastre. Şi dacă, pe lângă utilitatea practică mai vin şi cu un design interesant, cu atât mai bine.

Sunt confecţionate din metal vopsit negru, tăiat cu laserul sub forma unor siluete şi fiecare dintre ele are misiunea sa. Astfel, super eroi înzestraţi cu abilitatea de a zbura par a pluti în aer susţinând cărţile cu greutate (de fapt, sunt bine prinşi de perete, dar acesta e un detaliu care nu diminuează cu nimic farmecul lor).

Romanele cu mari poveşti de dragoste, cele mai mult sau mai puţin siropoase şi, de ce nu?, cele erotice, sunt mărginite la un capăt şi la celălalt de câte un cuplu de îndrăgostiţi, iar cele poliţiste au parte de suporturi cu scene desprinse parcă din filmele de acţiune.

Gurmanzi şi deţinători de cărţi cu reţete delicioase şi informaţii despre bucătării din diverse zone ale lumii? Suportul chef o să aibă grijă de cărţi şi va condimenta şi decorul rafturilor.

wondershelf_1

AD102-5

by_the_book_2

AD286-4_1

AD287-5

by_the_book_1

AD285-6

AD285-4

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *