După cum ştiţi, chiar în perioada asta se desfăşoară la Sibiu festivalul ARTmania, în care arta şi muzica se împletesc prin intermediul diverselor evenimente culturale şi al concertelor de muzică rock. Asta înseamnă că, dacă nu sunteţi deja acolo, puteţi să mergeţi în acest week-end pentru a vizita frumosul oraş transilvănean şi împrejurimile sale. Și vă așteptăm și noi mâine la un eveniment despre care puteți citi aici. Vă aşteaptă expoziţii, workshop-uri, discuţii interesante, fotografii şi picturi în tema festivalului şi bineînţeles, multă muzică bună. Nimic mai potrivit pentru un sfârşit de săptămână de august!

Dacă între o vizită la Muzeul Brukenthal, o plimbare în Dumbrava Sibiului, o seară de poezie şi un concert din Piaţa Mare aveţi timp şi să citiţi, cu atât mai bine. Dacă nu, puteţi avea totuşi cărţile aproape de voi, de inima voastră, dacă le purtaţi pe piept. Mai exact, imprimate pe tricouri. Pentru o astfel de escapadă de week-end în Sibiu, nu e nevoie să vă încărcaţi inutil bagajul cu ţinute sofisticate, cîteva tricouri bine alese reprezintă soluţia la îndemână.

Am găsit colecţia potrivită pentru această ocazie, tricouri livreşti care să reflecte pasiunea pentru literatură, dar care pot fi purtate foarte bine şi la concertele rock. Sunt unisex, negre sau în culori închise, imprimate cu citate, titluri şi imagini inspirate de cărţi. Tricourile sunt creaţia lui Greg Kerr, care şi-a creat propria afacere în domeniu, din dorinţa de a vedea şi altceva pe oamenii din jur, în afara unor tricouri banale sau acoperite de numele vreunui brand. Aşa a luat naştere Miles to Go, firma sa pentru al cărei nume s-a inspirat din versurile unui poem al lui Robert Frost:

”The woods are lovely, dark, and deep.

But I have promises to keep,

And miles to go before I sleep,

And miles to go before I sleep. ”

Iată aici şi câteva dintre creaţiile sale, numai bune să vă însoţească week-end-ul acesta la Sibiu:

ewbanh.newgraveKurt Vonnegut

mastercatgreen.final1000Maestrul şi Margareta, Mihail Bulgakov

anfarm1000Ferma animalelor, George Orwell

sartregirls1000Fără ieşire, Jean-Paul Sartre

bluebird.leitentant1000Bluebird, Charles Bukowski

telltale.new1000The Tell-Tale Heart, Edgar Allan Poe

dante.final1000Infernul, Dante Alighieri

belljar.triblack1000The Bell Jar, Sylvia Plath

ontheroad.coffee1000On the Road, Jack Kerouac

milestogo.waroftheworlds1000

The War of the Worlds, H.G. Wells

donq1.vint1000Don Quijote, Miguel de Cervantes

newcoffeehowl.1000Howl, Allen Ginsberg

Sursa: milestogoclothing.com

Sursă imagine principală

Este de profesie jurist și locuiește în Târgoviște. I-ar fi plăcut să fie ilustrator, arhitect sau creator de bijuterii. Îi place să citească, în special literatură fantastică, mănâncă filme pe pâine, călătorește, e pasionată de artă, design interior și adoră tot ce ține de stilul vintage: haine, accesorii, obiecte de decor, atmosferă. A început prin a ne posta chestii frumoase pe wall-ul de Facebook, a continuat prin a scrie articole despre tot felul de descoperiri simpatice.


Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *